Η εταιρεία

Εδρεύουσα στην Αθήνα και το Κάιρο, η Skyline Design Studio είναι ένα αρχιτεκτονικό και interior design γραφείο, αφοσιωμένο να παρέχει επαγγελματικό σχέδιο κατοικιών, εμπορικών και βιομηχανικών χώρων.

Βασιζόμενοι στη μοναδικότητα του κάθε project και του κάθε πελάτη, η Skyline Design Studio δημιουργεί κτίρια και χώρους για να ζεις που είναι ελκυστικοί, απλοί και διαχρονικοί. Η βάση για τα κτίρια μας είναι ριζωμένη στο μοντερνισμό, και στην αγάπη και εκτίμηση μας για νέα υλικά και μεθόδους κατασκευής.

Φέρνουμε στην κάθε προσπάθεια μια σύγχρονη αισθητική η οποία δίνει έμφαση στις αξίες της διαύγειας και της απλότητας, ερχόμενη σε αντίθεση με το προσωπικό μας ενδιαφέρον για το περίπλοκο και το άγνωστο.

Το σχέδιο είναι μια προσπάθεια επίλυσης προβλήματος. Συχνά, το βρίσκουμε να είναι ένα παζλ με πολλά εμπόδια και μία απλή, κομψή λύση. Δουλεύουμε σκληρά για να βρούμε αυτήν τη λύση; η λύση που υπερβαίνει όλα τα εμπόδια, και η οποία παραμένει ένας ξεκάθαρος και απλός οπτικός χώρος για τη ζωή, τη δουλειά και το παιχνίδι.

Ευθυγραμμισμένοι με αυτή τη διαδικασία επίλυσης προβλημάτων, καθοδηγούμε επίσης τους πελάτες μας μέσα από τον κυκεώνα των κανονισμούς, προβλεφθέντων προϋπολογισμών, δομικών απαιτήσεων, επιλογών υλικών και λειτουργικών αναγκών, βοηθώντας τους τελικά να φθάσουν σε ένα μέρος ηρεμίας και διαύγειας.

Όντας μια εταιρία μικρού μεγέθους 6 επαγγελματιών αρχιτεκτόνων και σχεδιαστών, έχουμε την ικανότητα για προσωπική παρέμβαση και εμπλοκή, από την αρχή ως το τέλος. Ακούμε τις επιθυμίες και τις ανησυχίες του κάθε πελάτη, και μέσω πολλών συνομιλιών, κάνουμε το κάθε έργο, την καθαρή ενσάρκωση των ονείρων του.